over pony's en paarden op onze camping

klik voor meer info over onze camping

Klik voor meer info over onze blokhut

Klik voor meer info over ons appartement

Hoeve Heikant via MiniCampingcard

Bezoek ook onze facebookpagina

Houd jij van pony’s? Dan ben je bij Hoeve Heikant aan het goede adres.

Al vele jaren is het mogelijk om onder begeleiding de pony’s te verzorgen, te knuffelen, onder begeleiding een rondje te rijden op de rug van Johnny de pony of op het karretje van Snow en Roosje. Vanaf 2016 gaan we nog meer met onze pony’s aan de slag, zo is het mogelijk om elke dag paard te rijden in de bak. Van opzadelen, knuffelen en verzorgen, tot paardrijden onder begeleiding is allemaal mogelijk. Of je nu beginner bent of al een echte ruiter, we zijn er voor iedereen.

Daarnaast is het ook mogelijk om eigen paarden mee te nemen en de prachtige natuur te ontdekken per paard. Natuurlijk kunnen wij mee om de mooiste ruiterroutes te laten zien.

Voor specifieke vragen kan contact worden opgenomen per mail.

Graag stellen we jullie voor aan onze lieve pony’s:

SanneDit is Sanne. Sanne is een Haflinger, lekker breed en groot gebouwd. Ze is ontzettend lief voor jong en oud. Sanne houdt van aandacht en vindt het geweldig als er iemand op haar rug gaat zitten. Ze kan dressuur worden bereden, maar ook Western rijden kan ze als de beste! Sanne is wel een enorme snoepkont en zou het liefst de hele dag eten.
SnowOnze kleine Snow, is een shetlander van ongeveer 80cm hoog. Ze loopt voor een karretje samen met Roosje. Snow vindt het ook prima om geborsteld te worden. Ze vindt alle aandacht wel leuk. Waarschijnlijk is Snow in verwachting en zal ze in 2016 een veulentje krijgen.
RoosjeRoosje is ons jongste vriendinnetje, ze is volop aan het leren en geniet van alle aandacht. Roosje is een schat voor iedereen en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden! Roosje staat samen met Snow voor de kar en gaat oefenen met een zadeltje op haar rug. Roosje is echt een allemans vriendje.
Dit is Anne, onze andere haflinger. Anne is nog aan het oefenen met rijden onder het zadel en kan nog wat schrikkerig zijn. Ze is lief en wil graag leren, maar kan soms ook wat streken hebben, zo zal ze zeker even proberen wat ze wel en niet mag. Anne is een schat, maar heeft nog veel te leren voordat een onervaren ruiter erop kan klimmen.
JohnnyEn dit is Johnny de pony een lieve, maar eigenwijze Dartmore. Johnny woont al lang op Hoeve Heikant en loopt al jaren heel trouw rondjes op de camping. Johnny is een echte lieverd, maar als hij los mag rijden wil hij het liefst zo hard mogelijk rennen! Johnny is een super pony voor beginners en ruitertjes met ervaring.