Hoeve Heikant,
de gezelligste Brabantse camping voor jong en oud!

Hoeve Heikant via MiniCampingcard

Bezoek ook onze facebookpagina

Welkom op Hoeve Heikant, de gezelligste Brabantse camping voor jong en oud.
Bij ons heerst er geen stilte, maar gezelligheid!

Het centrum van de camping is ingericht als speelparadijs. De caravans en tenten staan hier omheen opgesteld, dus alle mogelijkheid om toezicht te houden en toch lekker in de zon te zitten.
Op deze grote speelplaats hebben wij klimrekken, trampolines, schommels, een glijbaan, zandberg en nog veel meer mogelijkheden tot speelplezier voor uw kinderen. Alsof dit nog niet genoeg is, ligt om al dit speelplezier een super snelle skelterbaan. Skelters, fietsen, loopauto’s en meer op wielen zijn gratis te leen op de camping.

Op de camping worden vaak ‘s middags of 's avonds vroeg spelletjes georganiseerd, waarna regelmatig een ‘menuutje boer Chris’ geserveerd wordt. Bij warm weer wordt er natuurlijk aan de nodige verkoeling gedacht. Buikschuifbanen en watergevechten zijn dan ook geen vreemde verschijnselen op Hoeve Heikant.

Later op de dag kunnen de kinderen met boer Chris eieren rapen; een rondje over de camping op de rug van Johnny de pony, en is het ritje in het wagentje met Puk en Witte een hele belevenis.

Als klap op de vuurpijl wordt ‘s avonds het kampvuur aangestoken. Hier worden vaak samen broodjes, marsmallows of pannenkoeken gebakken om lekker van te smullen.

Na zo’n dag Hoeve Heikant plezier, wanneer de kinderen een voor een slapen gaan, wordt er tijd en plaats gemaakt voor ouderwetse gezelligheid. Onder het genot van uw eigen drankje en de rond dansende troelie woelie’s bij het kampvuur, kunt ook u heerlijk van uw vakantie genieten. Indien andere gasten bij de beheerder aangeven dat ze last hebben van het rumoer zal dit – zeker na 23 uur- wel ter harte genomen worden en zal de beheerder wel tot stilte manen en eventueel het vuur doven. Op die manier heeft iedereen toch zijn plezier!

Dus twijfel niet en schuif gezellig aan!