Het is gewoon heel gezellig in onze blohut

Hoeve Heikant via MiniCampingcard

Bezoek ook onze facebookpagina

Blokhut “Het Paradijs”

Leuk en gezellig is de blokhut “het paradijs” gelegen aan de rand van het kinderkampeerterrein en tegenover “den Hemel”. De blokhut is geschikt voor 4 personen, er staat een tafel met 4 stoelen en buiten is er een zitgelegenheid.
In het totaal heeft de blokhut een vloeroppervlakte van 30 vierkante meter.

Voor de kids zijn er de nodige spellen maar zij vinden uiteraard ook veel vermaak op de kindercamping!

Wanneer gasten buiten willen eten is er ook een picknicktafel beschikbaar.

Dit paradijs is voorzien van een gezellig keuken waarin van alles te vinden is om naar hartenlust te koken en te bakken. Er is ook een magnetron, koffiepot en waterkoker aanwezig. Het fornuis heeft 4 gaspitten.

Behalve een keuken is er ook een televisie, video en dvd speler aanwezig met een schotel zodat het gehele pakket familiezenders ontvangen kan worden. Daarnaast is er een radio en cd speler aanwezig.

Er staan 2 x 2 stapelbedden met matras in, en er kan eventueel een stretcher bijgezet worden. Omdat het een low budget onderkomen is, zijn er geen lakens en dekbedhoezen, dekbedden, noch een handdoekenpakket bij de prijs inbegrepen. Dit kan echter wel gehuurd worden. De bedden zijn van het leefgedeelte gescheiden door een wand die als een harmonica uit- en inschuifbaar is.

Er is geen map aanwezig met foldermateriaal; folders kunnen op de receptie worden meegenomen indien gewenst. Deze keuze is bewust gemaakt ivm. de verhuurprijs van de blokhut.

De blokhut is voorzien van centrale verwarming en ook zijn er diverse wandcontactdozen voor de aanvoer van elektriciteit. De verlichting bestaat uit spotjes in het plafond.

's Avonds is er een lichtpunt aan het dak aan de buitenzijde dat aanspringt indien het donker wordt zodat de weg naar toilet en douche goed gevonden kunnen worden. In de blokhut is ook een chemisch toilet aanwezig. De rest van de douches en toiletten zijn op een afstand van ongeveer 15 meter van de blokhut te vinden.

En natuurlijk zijn er ook nog huisregels

  • Aankomst: de hut is vanaf 15.00u beschikbaar.
  • Vertrek: de hut dient uiterlijk 12.00u opgeleverd te worden en vuilnis verwijderd en doorgeveegd, vaat afgewassen en opgeruimd (ook de kasten netjes) en het chemisch toilet geleegd en schoon achtergelaten. Spellen geordend in de kast.
  • Vooraf betalen incl. € 100,= borg die u, na controle en correcte oplevering, terug ontvangt (zie hiervoor de betaaal en levervoorwaarden).
  • Het gehuurde beddengoed dient afgehaald en ingeleverd te worden bij vertrek.
  • Roken in de hut is niet toegestaan.

Tarieven "Het Paradijs" 2017

Huur het Paradijs per nacht voor 4 personen: € 60,00
Eenmalige eindschoonmaakkosten: € 25,00
Iedere persoon extra: € 5,50
Visite (basistarief per dag): € 3,50
Auto visite per dag: € 2,00
Toeristenbelasting extra per per persoon per nacht: € 1,30
In de maanden september t/m april energietoeslag eenmalig per nacht: € 3,00

PS: Honden all één in overleg: € 5,00
Indien er een hond toegestaan wordt, worden € 10,= extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Huur bedlinnen: € 4,00 per persoon (hoeslaken, dekbedovertrek en sloop)
Huur handdoekenpakket: € 3,00 per persoon (1 badlaken/1 handdoek/2 washandjes)
Huur barbecue: € 35, = op basis van zelf schoonmaken