een voormalige varkensstal (!), later paardenstal
omgetoverd tot een waar paradijs

 

 

 

Hoeve Heikant via MiniCampingcard

Bezoek ook onze facebookpagina

2-Kamer appartement / Bed&Breakfast "Den Hemel"

Het jongste initiatief wat genomen is betreft het tweekamer appartement "Den Hemel". Hier werd een voormalige varkensstal (!), later paardenstal omgetoverd tot een waar paradijs door Joep, Rob, Tom en Chris (dus de hele mannelijke helft van het gezin). En....gelukkig is noch van de varkens- noch van de paardenstal nog iets te zien! Het is erg mooi geworden en door één van die bouwvakkers werd opgemerkt dat je in "Den Hemel" (op aarde) bent als je hier vertoeft! Ook dat antwoord werd gegeven toen we vroegen hoe we het appartement zouden noemen.

Buiten is er een "eigen" terrasje met tuinmeubels en een parasol. Vóór het appartement is een overkapping die ’s avonds verlicht is. Onder de overkapping staat een tafel zodat men daar lekker in de schaduw kan zitten. Maar natuurlijk kan men ook buiten de overkapping in de zon zitten.

In Den Hemel is een open keuken voorzien voozien van koelkast, magnetron, gascomfort, volop keukengerei zoals pannen, borden, bestek, glazen, etc. zodat geheel op basis van zelfzorg hier verbleven kan worden. Ook liggen er voldoende theedoeken, gastendoekjes en vaatdoekjes.

Bed & Breakfast is bespreekbaar, alhoewel naar verwachting hier niet veel gebruik van gemaakt zal worden; hier komt immers de bakker -in het hoogseizoen en in de meivakantie- op het terrein met zijn bakkerswagen en er is een koelkast in de keuken om de vleesproducten etc. lekker fris te houden. Wanneer de bakker niet op het terrein komt kunt u natuurlijk ook gemakkelijk uw eigen broodjes (af)bakken in de oven/ magnetron.

Via een open doorgang komt men in het zit / slaapvertrrek waar een bed met een onderschuifbed staat zodat er 2 slaapplaatsen zijn. Het onderschuifbed is door middel van wieltjes heel gemakkelijk op de plaats naast het staande bed te rollen en uit te klappen tot eenzelfde bed als er al staat. Den Hemel is voorzien van beddengoed zoals dekbedden en kussens, maar er is ook een lakenpakket aanwezig.

In het slaap/zitgedeelte is nog goed de oude rustieke balk te zien waarmee de gehele boerderij is opgebouwd. Verder is er de mogelijkheid om campingbedjes neer te zetten of nog een derde bed. Beide zijn hier voorradig en kunnen gereserveerd worden.
Omdat het aantal campingbedjes beperkt is, is het verstandig om dit bij reservering vast te leggen.
Indien gewenst is er ook een kinderstoel aanwezig, echter, ook hiervoor geldt dat men dit bij reservering het beste kenbaar kan maken.

In de open kast zijn volop handdoeken, badlakens en handdoeken te vinden. Daarnaast liggen er ook tal van spelletjes voor jong en oud.

Er is een kast in het slaapvertrek waarin men de kleding kan uithangen en/ of opbergen. Dit vertrek is tevens voorzien van een televisie, video, dvd speler, dvd's, videobanden zodat er naar behoefte kan worden gekeken. Er is een radio en cd-speler aanwezig met enkele cd's.
Met uw meegebrachte laptop kunt u bovendien gemakkelijk inloggen op ons draadloos internet!

Er zijn 2 grote ramen aan de zuidkant en een klein deurvenster in de woning zodat er voldoende licht binnenvalt. Echter, indien men de voorkeur heeft om het te verduisteren is dat heel goed mogelijk door de aanwezigheid van luxaflex.

Tot slot is er een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze is geheel betegeld zoals overal op de camping en in de andere accommodaties. Het toilet is voorzien van toiletpapier. Er hangt een toiletkastje met een EHBO koffertje erin. Verder is de gehele woning, dus ook de badkamer voorzien van vloerverwarming. De vloer van de badkamer is betegeld met anti sliptegels zodat u veilig kunt staan douchen. De douche is afgeschermd met een douchegordijn zodat de rest van de vloer in de badkamer droog kan blijven.

Kinderen kunnen gebruik maken van de speelmogelijkheden op de camping en natuurlijk kunnen ze ook deelnemen aan alle activiteiten die op de camping worden gehouden.

Men kan ook wassen en drogen door gebruik te maken van deze faciliteiten in het sanitairgebouw van de camping.

Tarieven "Den Hemel" 2018

Huur accommodatie (p.p.p.n): € 30,00
Indien derde en/ of vierde persoon per nacht (per kind): € 7,50
Auto visite: € 2,00
Visite: € 3,50
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting
Prijzen zijn inclusief lakenpakket + handdoekenpakket
Minimaal 2 nachten huur

indien er door één persoon gehuurd wordt geldt een toeslag van €10,= per nacht